City Sheep Gotland schapenvacht

Maat
Al onze producten zijn natuurlijk, de schapenvachten kunnen qua vorm en grootte afwijken.Wij garanderen kwaliteit en als u niet tevreden bent kunt de vacht terugsturen. U bent ook van harte welkom om uw schapenvacht persoonlijk uit te kiezen. Huiver niet om ons gewoon te bellen. De koffie staat altijd voor u klaar!

Onderhoud
Onze schapenvachten hebben 1 maal per maand liefde en aandacht nodig. Zo vinden ze het fijn om elke maand goed geborsteld te worden. U kunt de vacht borstelen met een hondenborstel, deze kunt u kopen bij uw dierenspeciaalzaak in de buurt of bij ons in de webwinkel. Wij raden het af om uw vacht in de wasmachine te doen, dit komt namelijk de kwaliteit niet ten goede. Als de vacht niet meer lekker ruikt is het verstandig om hem goed uit te kloppen en buiten te hangen, wol reinigt zichzelf. Heeft u verder nog speciale vragen dan kunt u ons daarvoor bellen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.